Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
23:09:2020 10:20
Bayern-truppen hvisker om det: Chelsea-profil er på vej til klubben

The Telegraph skriver, at man i Bayern München-truppen diskuterer den meget mulige ankomst af Callum Hudson-Odoi.


For halvandet år siden kollapsede Callum Hudson-Odois skifte til Bayern München, og den 19-årige forward endte i stedet med at forlænge sin Chelsea-kontrakt i Frank Lampards debutsæson som manager for klubben.

Men nu er Bayern-spillerne angiveligt overbeivste om, at Hudson-Odoi endeligt ankommer til klubben i løbet af de næste to uger. Det erfarer The Telegraph.

Mediet forstår, at en række profiler fra de tyske treblevindere har diskuteret, hvordan Chelsea-spilleren igen skulle være et transfermål for klubben, og at man internt i Bayern forventer at gøre alvor af sin interesse inden deadline day den 5. oktober.

Philippe Coutinho og Ivan Perisic, der begge var udlejet til Bayern sidste sæson, har forladt klubben, og Hansi Flick og ledelsen arbejder på at tilføre en allerede sprængfarlig offensiv endnu mere krudt.

Bayern bød for halvandet år siden mellem £30-40 millioner for Hudson-Odoi. I denne omgang skulle bayrerne først og fremmest ville forsøge at overtale Chelsea til at udleje sit unge stortalent, der hovedsagligt blev brugt som indskifter sidste sæson.

Konkurrencen er ikke ligefrem blevet mindre på Chelsea-holdet sidenhen, og visse medie har skrevet, hvordan Frank Lampard angiveligt skulle føle, at Hudson-Odois udvikling er stagneret.

The Guardian skrev tirsdag, at Frank Lampard skulle være af den overbevisning, at det ville gavne Hudson-Odoi at få fast spilletid. Spørgsmålet er, om den 19-årige forward ville få det hos de nykronede Champions League-vindere.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED