Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
22:09:2020 18:20
Bayern-stjerne strorroser Arteta: Dette gør ham til en fremragende træner

Bayern München-stjernen Leroy Sané har udtalt sig positivt omkring Arsenals manager Mikel Arteta.


Mikel Arteta har fået en fornuftig start på sæsonen med sejre over Fulham og West Ham, mens spanieren generelt virker til at være kommet godt i gang med sit arbejde på Emirates Stadium.

Den tidligere Arsenal og Everton-spillers svaghed er stadig spanierens begrænsede erfaring som cheftræner, da Arsenal-jobbet faktisk er Artetas første.

Tidligere var han i Manchester City som assistenttræner for Pep Guardiola, og netop her formåede Arteta at gøre indtryk flere af Citys mange stjerner - blandt andet Leroy Sané.

Faktisk var han en af de vigtigste personer for Sané, da han som ung spiller skulle tilvænne sig en helt ny tilværelse under stort pres.

Independent-journalisten Melissa Reddy citerer den tyske Bayern-stjerne for følgende, da hun var gæst i TV-showet 'Kelly & Wrighty Show'.

- Jeg interviewede for nyligt Leroy Sané og spurgte ham indtil Mikel Arteta, fordi han har haft en enorm betydning for ham i City, fortæller Melissa Reddy.

- Sané sagde, at det var Arteta, som altid gav ham de taktiske dessiner og råd til at forbedre sig, mens han vigtigst af alt tog ham til sig og forstod, at han var et ungt menneske i uvante omgivelser, som samtidig var under et enormt pres.

- Han kom til et helt nyt land med en anden kultur og et andet sprog, og det var forventet, at han ville slå til med det samme på grund af de økonomiske forhold. Her hjalp Arteta ham på et mentalt plan, hvor han havde stor indflydelse i, hvordan han udviklede sig som spiller og som person. 

Til sidst kommenterede Sané også på Arsenals hyring af Arteta.

- Han sagde, at Arsenal har taget en fremragende beslutning ved at ansætte Arteta - både for klubbens og spillernes succes og sundhed.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED