Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Bayern München millimeter fra klubbens nye manager

Af Emil Plovgaard
24.05.2024 Kl. 18:41

Bayern München er meget tæt på at kunne annoncere klubbens næste manager.

Sådan lyder meldingen fredag aften fra den normalt velinformerede transferjournalist Fabrizio Romano.

Helt som ventet er det Vincent Kompany, der overtager nøglerne til kontoret på Allianz Arena, hvis da ellers klubberne kan blive enige om en passende kompensationssum.

Kompanys nuværende arbejdsgiver, Burnley, føler sig imidlertid forrådt af belgieren, der ikke informerede om sine intentioner, inden Bayern München tog kontakt til klubben ifølge den belgiske journalist Sacha Tavolieri.

– Folk inde i Burnley føler sig forrådt, og der vil ikke være nogen gave at hente for Bayern München vedrørende en kompensationssum om Kompanys exit.

– Bayern føler sig overbeviste om, at en aftale kan indgås. Det ventes, at handlen beløber sig til mere end 112 millioner kroner.

Ikke desto mindre har Bayern München snart en aftale på plads, melder Romano.

– Vincent Kompany og Bayern. De er der næsten, og samtalerne med Burnley vedrørende en kompensationssum nærmer sig sin afsluttende fase.

– Personalet er klar, og kontrakten er klar, lyder det fredag aften fra Romano.

Bild har tidligere kunnet fortælle, at der er tale om en tre-årig kontrakt, som gælder frem til sommeren 2027, mens Kompany tager Floribert Ngalula og René Maric med sig som assistenttrænere, mens Bram Geers bliver klubbens nye fysiske træner.

Manchester United skal også have ny manager, og der er allerede en favorit til jobbet.

Seneste nyt

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce