AFC BournemouthArsenal FCBrighton & Hove AlbionBurnleyCardiff City FCChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCHuddersfield TownLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
13:06:2018 15:53
Bayern München giver Boateng lov til at forhandle med andre klubber

Vejen er banet for Premier League-klubberne i forhold til at lave en aftale med Jerome Boateng, som har fået lov til at forlade Bayern München.


Der har været flere skriverier om Jerome Boateng i løbet af de seneste uger, hvor den tyske landsholdsspiller både er blevet sat i forbindelse med Liverpool og Manchester United. De vil nok ikke aftage i den kommende tid efter den seneste udmelding fra Bayern München.

Den tyske mesterklubs direktør, Karl-Heinz Rummenigge, har nu udtalt, at Jerome Boateng kan få lov at til at forlade klubben, hvis Bayern München får den rette pris for den 29-årige tysker, som har luftet muligheden for et klubskifte.

- Grundlæggende er det ikke ude af verden. Dette blev også afsløret for mig af hans rådgiver. Vi ved derfor, at emnet kan blive aktuelt for os. Hvis en spiller kommer og siger, at han vil skifte til en klub, så vil vi klare det, fortæller Karl-Heinz Rummenigge ifølge Bild.

Bayern München, som i sommeren 2011 hentede Jerome Boateng for 13,5 millioner euro i Manchester City, vil dog ikke lade midterforsvareren gå for en lignende pris, selvom tyskerne vil være klar til at forhandle.

- Det er jeg, ja – men ikke fordi jeg hylder det. Prisen vil dog heller ikke være lav. Det er kun spekulation lige nu. Jeg ved, at Jerome stadig arbejder på det, siger Bayern München-direktøren.

Samtidig lukker han muligheden for, at Robert Lewandowski kan få lov til at forlade klubben i sommerens transfervindue.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED