AFC BournemouthArsenal FCBrighton & Hove AlbionBurnleyCardiff City FCChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCHuddersfield TownLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
12:03:2019 17:08
Bayern-legende før Liverpool-opgør: Ville være vanvittigt at angribe

Bayern München-legenden Lothar Matthäus mener, at nøglen til at gå videre mod Liverpool er at finde den rette balance. Det ville være dumt at spille for offensivt, lyder det fra tyskeren.


Onsdag er FC Bayern Münchens Allianz Arena vært for det andet opgør mod Liverpool i Champions League, efter opgøret på Anfield endte målløst. 

Bayern-legende Lothar Matthäus er klar over truslen, som Liverpool kommer med, og derfor ville det være dumt at spille for offensivt. Derfor skal de tyske mestre finde den rette balance. 

- 0-0 er et fint resultat, men Bayern har ikke et udebanemål, og det er farligt, når man møder Liverpool, som er så farlige offensivt. Bayern må finde den rette balance. De må ikke lukke mål ind, og de skal selv score et. Det er hvad, de behøver, fortalte Matthäus til Sky Germany

- Balancen er yderst vigtigt, men den er også farlig. Hvis de er for offensive, kan Liverpool udnytte det. Hvis de er for defensive, vil det måske reducere Bayerns egen offensive trussel.

- De skal score på en eller anden måde, fordi jeg tror ikke på, at man kan gå efter 0-0 i sådan en kamp. 

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED