AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
31:07:2020 08:43
Bayern-formand bekræfter: Thiago står foran klubskifte

Karl-Heinz Rummenigge fortæller, at Thiago Alcantara ikke forlænger sin kontrakt og skal væk fra Bayern München.


Thiago Alcantara er formentlig snart fortid i Bayern München.

Den spanske midtbanespiller ønsker nemlig ikke at forlænge sin kontrakt med Bundesliga-klubben, og da han har ét år tilbage af sin aftale, skal han sælges denne sommer for at indbringe en god transfersum.

Og det lader bestemt også til, at Bayern München har tænkt sig at sælge den 29-årige kreatør, som ellers så ud til at fortsætte i klubben.

- Faktisk var de samtaler, som Hasan (Salihamidzic, sportsdirektør, red.) havde med ham, hele tiden ret produktive. Og på et tidspunkt så det sådan ud. Men så informerede Thiago Hasan om, at han ville prøve noget nyt, og sådan er det, fortæller bestyrelsesformand Karl-Heinz Rummenigge til Sky Sports.

- Vi må acceptere det. Vi har en kontrakt, der stadig er gyldig i et år, og hvis han bliver enig med en klub, skal den klub betale en bestemt transfersum.

Gennem de seneste uger er Liverpool blevet sat i forbindelse med spanieren, men rygtet er så småt gået i sig selv igen.

Spørgsmålet er nu, hvem der gerne vil købe Thiago, for han ser ud til at skulle væk fra Bayern München.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED