AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
09:07:2019 14:36
Bayern-chef tror fortsat på Sane-handel

Bayern München-bossen Karl-Heinz Rummenigge har ikke opgivet at hente Manchester Citys Leroy Sane til den tyske fodboldmastodont. Når Sane vender hjem fra ferie, så genoptager Rummenigge jagten på den hurtige kantspiller.


Leroy Sane er en ombejlet herre i sommerens transfervindue. Bayern München er i særdeleshed meget interesseret i den tyske kantspiller, der i sidste sæson adskillige gange viste, at han er en eminent fodboldspiller.

Bayern mangler erstatninger for klubikonerne Franck Ribery og Arjen Robben, og her står Sane øverst på de tyske mestres ønskeseddel. Tidligere er det blevet berettet af flere engelske medier, at handlen mellem Manchester City og Bayern München ikke bliver til noget.

Det skræmmer dog ikke Bayern-bossen Karl-Heinz Rummenigge.

- Status er, at Sane kommer hjem fra ferie i denne uge, og han har ikke ønsket at forhandle, mens han holdt ferie. Så i øjeblikket venter vi stille og roligt på, om der kan ske noget, siger Rummenigge ifølge Goal.

- Det er velkendt, at vi søger kantspillere, nu hvor vi mistede Ribery og Robben, som har været to af klubbens mest fremtrædende spillere, siger han endvidere.

Det er en stor arv, der skal løftes for de kommende ny-indkøb i Bayern. Sane virker dog som manden, der kan løfte opgaven, hvis ellers Bayern München får held med at erhverve den målfarlige kantspiller.

I sidste sæson scorede Sane 10 mål i Premier League, mens det blev til 11 assists.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED