Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
08:04:2021 12:23
Bayern-boss storroser Chelsea efter flot regnskab: Sker for to eller tre klubber

Karl-Heinz Rummenigge roser Chelsea for et flot regnskab i en svær tid.


Det er ikke hver dag, at cheferne i Bayern München ligefrem uddeler store roser til andre topklubber, men det er sket nu.

For bestyrelsesformanden i den tyske storklub, Karl-Heinz Rummenigge, har rost direktør Marina Granovskaia og Chelsea for håndtering af klubbens økonomi i en svær tid med coronapandemien.

- Der er måske to eller tre klubber, der er i stand til at omgås tendensen, siger Rummenigge til The Athletic.

- Chelseas økonomi ser eksempelvis rigtig positiv ud. Marina har gjort et rigtig godt stykke arbejde.

Ved årsskiftet kunne Chelsea annoncere et overskud på 241 millioner kroner frem til den 30. juni 2020 på trods af den påvirkning, som coronapandemien har haft.

Når klubberne næste gang skal fremlægge deres regnskaber er Rummenigge også spændt på, om der er nogen klubber, der formår at gå i nul.

- Jeg er spændt på at se, om der er en klub i Europa, der kan gå i nul denne sæson. Det bliver udfordrende – selv for os, lyder det fra Bayern-bossen.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED