AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
01:07:2020 08:06
Bayern-boss afslører: Vi har ofte kigget på Klopp som træner

Karl-Heinz Rummenigge erkender gerne, at Bayern München har haft en stor interesse i at udnævne Jürgen Klopp til sin træner gennem årene.


Bayern München har flere gange været interesseret i at se Jürgen Klopp på klubbens trænerpost, men timingen har ganske enkelt aldrig passet.

Det fortæller Bayerns administrerende direktør Karl-Heinz Rummenigge i et interview med Sport Bild.

- Hver gang, vi kiggede efter en træner, var Klopp under kontrakt med en anden klub, og man må også huske på, at vi har været velsignet med mange toptrænere som Heynckes, Guardiola, Van Gaal og nu Flick, siger Rummenigge til Sport Bild.

- Når man kigger efter en manager, skal det også passe med timingen, men jeg har altid vidst, at Jürgen var blandt de tre-fire bedste trænere i Europa.

Lige nu er der nok heller ingen grund til at frygte, Bayern München skulle banke på og forsøge at kurtisere Klopp. Hansi Flick cruisede direkte til det tyske mesterskab med en vanvittig statistik, og samtidigt ser det ikke ud til, at Klopp har travlt med at forlade Anfield.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED