AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
31:07:2020 19:24
Bayer Leverkusen-direktør: Chelsea har ikke budt på Havertz – endnu

Bundesligaklubben Bayer Leverkusen insisterer på, at Kai Havertz vil gøre sæsonen færdig for Leverkusen, der stadig er med i Europa League.


Chelsea har været sat i kraftig forbindelse med den offensive stjerne Kai Havertz fra tyske Bayer Leverkusen. Den 21-årige spiller har imponeret stort i denne sæson, hvor han har scoret 12 mål i 30 kampe i Bundesligaen.

Chelsea har angiveligt haft diskussioner med Havertz’ repræsentanter, hvor det er etableret, at Havertz ønsker at skifte til den engelske klub.

Der er dog endnu ikke kommet et officielt bud fra Stamford Bridge ifølge Leverkusens direktør Simon Rolfes.

- Vi har endnu ikke modtaget et bud. Vi kender til interessen fra flere klubber, men der er intet officielt bud, sagde Simon Rolfes ifølge Goal til en pressekonference.

- Vi har flere gange sagt, at vi vil slutte sæsonen med vores nuværende trup, og det inkluderer Kai. Det er der ingen tvivl om.

- Han er fokuseret. Han er rolig omkring spekulationerne og i et godt humør. Han gør en god figur, og ferien har gjort ham godt ligesom for de andre spillere.

Chelseas står i morgen lørdag over for en anden type jagt, da de skal forsøge at slå Arsenal i kampen om FA Cup-titlen klokken 18.30 dansk tid.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED