AFC BournemouthArsenal FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCHuddersfield TownLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSouthamptonStoke CitySwansea CityTottenham HotspurWatford FCWest Bromwich AlbionWest Ham United
20:03:2017 18:07
Barton er ikke med på Kanté-hype: Han er ligesom Payet

Joey Barton hopper ikke med på bølgen af folk, der mener, at N’Golo Kanté er blandt de bedste midtbanespillere i verden for tiden.


N’Golo Kanté skabte sig i et navn over hele verdenen, da han spillede en stor rolle i Leicesters sensationelle mesterskab i 2015/16-sæsonen. Den franske midtbaneterrier er sidenhen skiftet til Chelsea, hvor han blot har fortsat med at spille forrygende.

Chelsea-spillerens sublime præstationer har medført stor ros fra fodboldkyndige folk, som mener, at den lille franskmand hører til blandt verdens bedste midtbanespillere i øjeblikket, men Joey Barton er slet ikke enig.

- I England er der kasser, og det er umuligt at komme ud af dem. I øjeblikket sværger alle til N’Golo Kanté for eksempel. Det er moderne. Eksperterne mener, at han er den bedste midtbanespiller i verden. Det er ikke tilfældet – han er rigtig god, men jeg spillede mod ham for tre uger siden, fortalte Barton til Le Journal du Dimanche ifølge sportsmole.com.

- Han er en fænomenal boldbryder, som spiller på et fænomenalt hold, men han er ikke en kreatør. Og det er umuligt at være så bestemt omkring en spiller, som ikke har spillet i Champions League. For to år siden var der ingen, der kendte til ham, og jeg var overrasket over, at talentspejderne havde overset ham. Jeg er skeptisk – ligesom med Dimitri Payet.

- Han var utrolig i sidste sæson hos West Ham, hvilket overraskede alle – inklusiv mig. Da jeg spillede i Marseille, og han spillede i Lille, gjorde han kun opmærksom på sig selv mod Sochaux og Brest – aldrig i de store kampe. Det var det samme i Marseille efterfølgende.

- Men i England var det anderledes efter hans første kamp. Med undtagelse af at ingen store klubber gik efter ham. Det var Kina eller Marseille – hvorfor? Vi fokuserer for meget på en spiller, når det fungerer for ham. Vi fokuserer ikke på, hvordan han klarer sig i svære tider. Hvis man ser på Zlatan Ibrahimovic i PSG, så var han stabil, som er det, der markerer en dygtig spiller, sluttede Barton, som spiller i Burnley. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED