AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNottingham ForestSouthamptonTottenham HotspurWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
05:10:2022 22:19
Bare rolig: Haaland har ikke særlig klausul i City-kontrakt

Der er angiveligt ikke noget i rygterne om en særlig klausul i Erling Haalands kontrakt.


Manchester City-fans kan tage det helt roligt efter rygter om en særlig Erling Haaland-klausul.

For Pep Guardiola benægter, at der er noget i rygterne om, at den norske superstjerne har en klausul, der giver Real Madrid en eksklusiv mulighed for at købe angriberen.

- Der er ingen specifik klausul om, at Erling Haaland kan skifte til Real Madrid. Det er ikke sandt. Jeg har fornemmelsen af, at han er utrolig glad i Manchester City, sagde Guardiola onsdag aften.

Der var spekulationer om, at Real Madrid kunne betale lige i underkanten af 1,5 milliarder kroner og dermed købe Haaland fri af kontrakten i 2024, men det er altså ikke sandt.

Tidligere har Haalands far fortalt, at City-angriberen gerne vil prøve sig af i alle de fem største ligaer, og han lagde samtidig op til, at Haaland ikke ville fuldføre sin kontrakt hos det engelske mesterhold.

Haaland har fået en fabelagtig start i Manchester City indtil videre, hvor han har scoret 19 mål i 12 kampe.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE