AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNottingham ForestSouthamptonTottenham HotspurWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
05:10:2022 18:19
Bare ærgerligt, Bayern: Frikøbsklausul gælder ikke for tyske rekordmestre

Bayern München må kigge langt efter muligheden for at erhverve sig en stjernespiller for den pris, som andre klubber kan købe ham for.


445 millioner kroner.

Det er frikøbsklausulen, som Christopher Nkunku har i sin kontrakt med RB Leipzig, men er efter sigende ikke gældende for alle klubber.

For ifølge den tyske Bild-journalist Christian Falk har RB Leipzig sørget for, at frikøbsklausulen ikke kan indfries af Bayern München.

Gennem de seneste år har de tyske rekordmestre snuppet spillere som Dayot Upamecano og Marcel Sabitzer fra RB Leipzig, mens også Julian Nagelsmann har taget turen til den sydtyske storklub.

Nkunku lader dog ikke til at skulle til Bayern München, og i stedet tyder alt på, at den franske landsholdsspiller i stedet ender med at skifte til Chelsea næste sommer.

Ifølge flere engelske medier har The Blues allerede haft RB Leipzig-profilen til lægetjek med henblik på et forestående klubskifte, og handlen kan ifølge Bild snart blive offentliggjort.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE