AFC BournemouthArsenal FCBrighton & Hove AlbionBurnleyCardiff City FCChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCHuddersfield TownLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
17:05:2018 11:17
Barcelona vil af med Dembelé - på vej til Premier League?

RAC1 beretter, at Barcelona har tilbudt Ousmane Dembelé til flere europæiske klubber.


Der blev skrevet historie, da Neymar skiftede til PSG sidste sommer for et rekordbeløb, og det efterlod Barcelona i en svær situation.

Som erstatning for Neymar hentede man Ousmane Dembelé i Dortmund.

Franskmanden har dog været meget skadesplaget og spillede kun fire kampe i de første 20 kampe grundet en lårskade. I sæsonens resterende 15 ligakampe kom han tilbage på rette kurs ved at score tre gange og lavet seks assists. 

Inden for den seneste måneds tid har der været stærke rygter om, at Barcelona henter Antoine Griezmann, og det vil formentlig betyde, at Ousmane Dembelé kommer til at se de fleste kampe fra bænken. Derfor vil Barcelona forsøge at afskedige ham.

Ifølge RAC1 har Barcelona taget kontakt til flere europæiske storklubber og meddelt dem, at Ousmane Dembelé er til salg. Mediet nævner ikke de klubber, som Barcelona har taget kontakt til, men det forventes, at der er et par Premier League-klubber iblandt.

Den franske kantspiller er tidligere blevet rygtet til Premier League med klubber som Chelsea, Liverpool og Tottenham som mulige bejlere.

Ser du dig selv som Premier League-ekspert? Test din viden for 2017/18-sæsonen i vores SÆSONQUIZ HER!


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED