Arsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
03:12:2021 14:09
- Premier League-klubberne vil tilbage i Super League

De seks engelske Premier League-klubber vil tilbage til Super League-projektet, fortæller Joan Laporta.


Den 18. april er en dag alle fodboldelskere vil huske, men ikke for det gode. 

Den dag blev det annonceret, at 12 europæiske klubber var gået sammen om at etablere en nyt europæisk fodboldturnering, kaldet Super League, som skulle konkurrere med UEFAs format af Champions League.

I en pressemeddelelse meldte de 12 stiftende klubber, at man var nødsaget til at gøre noget anderledes rent strukturmæssigt og økonomisk for klubberne, hvis de ikke skulle overleve.

Der gik dog mindre end 48 timer, før størstedelen af klubberne meldte sig ud af projektet. Det gjaldt bl.a. de seks Premier League-klubber (Arsenal, Chelsea, Liverpool, Manchester City, Manchester United og Tottenham), som i første omgang var med i projektet.

Projektet mislykkedes, men Barcelona, Real Madrid og Juventus håber stadig på at kunne realisere projektet.

Barcelonas præsident, Joan Laporta, er stadig fortaler for det, og han hævder nu, at de seks Premier League fortsat vil være en del af det.

- Super League bliver den mest attraktive turnering i verden. De engelske klubber forlod det af politiske årsager, men de vil gerne tilbage, siger Joan Laporta til El Chiringuito.

Efter de massive protester har nogle af klubberne arbejdet på et format, som er lidt anderledes end det første - Læs mere Super League 2.0 her.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE