AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
04:07:2020 11:36
Barcelona påbegynder samtaler om at hente stortalent ’hjem’ fra Manchester City

Den spanske storklub FC Barcelona har påbegyndt forhandlinger om en handel af deres tidligere akademistjerne Eric Garcia ifølge Diario Sport.


Den 19-årige Manchester City-spiller forlod La Masia i 2017 til fordel for Pep Guardiola og City, og han har til dato spillet 16 gange for den engelske klub, skriver Daily Mail.

Hans tidligere klub har været imponeret over præstationerne, han har vist i denne sæson, og de ser ham som en perfekt afløser for den aldrende Gerard Pique i det catalanske midterforsvar.

Eric Garcia er angiveligt inde i sine sidste 12 måneder af sin kontrakt med Manchester City, men den engelske klub vil angiveligt gerne forlænge med den fremadstormende spanier.

Eric Garcia startede inde for Manchester City, da de i torsdags besejrede de engelske mestre Liverpool med 4-0 hjemme på Etihad.

 

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED