AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
07:07:2020 13:43
Bandlyst fra træning: Arsenal-spiller ønsker også selv at blive solgt

Matteo Guendouzi ønsker selv at forlade Arsenal, skriver L'Equipe.


Vi skal ikke kunne vurdere, om der er en vej tilbage, men det ser ud til, at broerne mellem Mikel Arteta og Matteo Guendouzi er ved at være brændt.

Arsenal-guruen og The Athletic-journalisten David Ornstein kunne mandag aften afsløre, at den 21-årige franskmand var blevet til at træne isoleret fra resten af truppen siden sine kontroverser mod Brighton.

Sidenhen har han ikke været inkluderet i kamptruppen, og både Arteta samt sportsdirektør Edu skulle nu forsøge at finde en køber til den unge midtbanespiller.

Og det er Guendouzi sådan set helt åben for. Ifølge L'Equipe ønsker franskmanden nu også selv at forlade Arsenal efter flere gange at være blevet disciplineret af Arteta.

Spilleren skulle selv have gjort det klart, at det er hans ønske at skifte, og i øjeblikket arbejder hans agent på potentielt at stable et skifte til INter, Atleteico Madrid eller FC Barcelona på benene.

Arsenal har sat en salgspris på omkring £37 millioner, hvilket vil være en stor profit i forhold til de £7 millioner, klubben betalte for ham forrige sommer.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED