AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
05:07:2020 16:11
Ballack: Werner valgte rigtigt ved at afvise Liverpool

Michael Ballack mener, at det var en rigtig beslutning af Timo Werner at afvise Liverpool og i stedet tage til Chelsea.


Liverpool, Manchester United og Inter.

Det var de tre klubber, der foruden Chelsea var interesseret i at købe Timo Werner, men til sidst valgte han the Blues. Begrundelsen går på, at London-klubben viste sig at fremvise den bedste samlede pakke.

Og spørger man Michael Ballack var det også fornuftigt, at Timo Werner i hvert fald ikke valgte at skifte til Liverpool.

- Hvis Liverpool virkelig var en mulighed for ham, traf han den bedste beslutning, og det er kun ham, der kan tage den beslutning, fortæller Ballack ifølge London Evening Standard.

- Man skal vurdere bestemte ting så som hvor meget spilletid, man vil få, og hvor vigtig en rolle i truppen, man vil have. Liverpool vandt Champions League og Premier League. Hvordan kan Timo forvente at komme ind i den fronttrio og forvente at starte hver uge i stedet for Mohamed Salah, Roberto Firmino eller Sadio Mané?

Samtidig mener Ballack, der har en fortid i Chelsea og fortsat følger nøje med i, hvad der sker i Premier League-klubben, at Werner valgte rigtigt.

- At være den foretrukne angriber i en storklub som Chelsea er det bedste sted for ham. Han kan få meget større indflydelse, end han kunne få hos Liverpool.

Chelsea har givet en femårig kontrakt til Werner, der bliver en af klubbens bedst betalte spillere.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED