AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
15:09:2020 20:49
Bale til Tottenham: Vild byttehandel kan blive en realitet

Gareth Bale kan være på vej til Tottenham i en byttehandel, melder Daily Telegraph.


Inden for de seneste har rygterne om Gareth Bale til Tottenham taget fart.

Daniel Levy er efter sigende meget interessret i at bringe waliseren tilbage til Tottenham, selvom det er en indviklet handel.

Daily Telegraph erfarer, at Tottenham ser en mulighed i at lave en byttehandel med Real Madrid, hvor de vil få Gareth Bale på en lejeaftale og sende Dele Alli til det spanske på en sæsonlang lejeaftale.

Tottenham skal dække halvdelen af waliserens ugeløn, der vil lyde på £300,000, mens Real Madrid skal dække Dele Allis ugentlig løncheck på £150,000.

Real Madrid har - ifølge avisen - forhørt sig om Dele Alli i flere omgange, og derfor ser Daniel Levy det som en mulighed for at bringe Gareth Bale tilbage.

En anden mulighed er også to permanente transfers, men det vil kræve, at Real Madrid skal betale Tottenham en pose penge, da Dele Alli er syv år yngre og har fire år tilbage af sin kontrakt, mens Gareth Bale har to år tilbage.

Gareth Bale er ikke den eneste spiller i Real Madrid, som Daniel Levy vil have. The Lilywhites meldes tæt på en handel, der vil sende Sergio Reguilon til London-klubben.

Bale-agent bekræfter Tottenham-forhandlinger


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED