Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
19:09:2020 19:22
Bale: Jeg vil vinde trofæer med Tottenham

Gareth Bale vil bringe mentalitet og vilje til Tottenham og håber at vinde et trofæ eller to, fortæller han til klubbens hjemmeside.


Efter syv år hos Real Madrid, er Gareth Bale - for en stund - tilbage hos Tottenham. Waliseren har fået en lejekontrakt i stand sæsonen ud.
- Det er rart at være tilbage. Det er en meget speciel klub for mig, for det var her, jeg slog mit navn fast. Jeg håber på at kunne hjælpe holdet og vinde trofæer med klubben, lyder det fra Gareth Bale.
Bale har altid vist, han skulle tilbage til Tottenham på et tidspunkt i karrieren.
- Da jeg skiftede til Real Madrid, var det med en forventning om, at jeg en dag skiftede tilbage til Tottenham. Det er et godt tidspunkt for mig. Jeg er sulten og motiveret, og kan slet ikke vente med at komme i gang.
Med fire Champions League-titler og to La Liga-mesterskaber på CV'et, ved Bale, hvordan det er at vinde. Og det vil han give videre til Tottenham-spillerne.
- Min erfaring fra Real Madrid har lært mig at vinde trofæer. Den mentalitet vil jeg gerne bringe med videre ind i omklædningsrummet.

SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED