Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
13:06:2019 10:48
Bale er udstødt i Real Madrid - men ingen gider at have stjernen

Gareth Bale får svært ved at forlade Real Madrid denne sommer, hvis man skal tro The Times.


Eden Hazard bliver præsenteret som Real Madrid-spiller i dag, og signingen af den belgiske stjerne er blot endnu en reminder for Gareth Bale om, at han er udstødt på Santiago Bernabeu.

Det er ingen hemmelighed, at Zinedine Zidane ville elske at smide waliseren på porten - og dét hurtigst muligt - men det er nemmere sagt end gjort, skriver The Times i dag.

Manchester United forsøgte at hente ham for to sæsoner siden, men De Røde Djævles interesse er sidenhen forduftet, hvilket ESPN også kunne berette onsdag.

Og Bale, der tjener £600.000 ugentligt,  er ikke ligefrem en spiller,  som særligt mange andre klubber er i stand til at betale for.

Enkelte klubber skulle have udtrykt en lille interesse i Bale, men desto nærmere vi kommer slutningen af transfervinduet, jo mere desperate bliver Los Blancos for at slippe af med Bale -  og en lejeaftale tilsvarende den, som James Rodriguez indgik med Bayern München, virker mere og mere sandsynlig.

Men skal man tro The Times, så er muligheden for at blive lejet ud ikke noget, som tiltaler Gareth Bale, og med tre sæsoner tilbage på sin kontrakt og en fed, fed hyre er der intet, der tyder på, at han har travlt med at forlade klubben.

 

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED