AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
06:08:2020 21:11
Bale er kold som en kiks: Gider ikke at spille imod City

Zinedine Zidane udtaler, at han efter Bales eget ønske ikke har waliseren til rådighed i morgendagens kamp mod Manchester City.


Real Madrid har meget at gøre godt igen, når de i Champions League-regi i morgen skal på besøg på Etihad Stadium med et 1-2 nederlag i bagagen fra marts. De må dog klare sig uden Gareth Bale.

Han gider nemlig ikke spille. Det forklarer waliserens mindre gode ven og træner Zinedine Zidane selv til dagens pressekonference:

- Jeg vil forklare det på et tidspunkt. Mange ting er blevet sagt, men vi har respektfuldt professionelt forhold. Det eneste jeg kan udtale mig om, at han har meddelt, at han vil foretrække ikke at spille. Resten er mellem ham og mig, lyder det tørt fra Zidane.

Situationen omkring Bale har efterhånden udviklet sig til lidt af en tragikomisk morsomhed, efter den højtlønnede kantspiller har gjort det klart, at han glædeligt tager i alt fire år på bænken i Real Madrid for at skrabe 70 millioner euro om året til sig fra kongeklubbens pengekasse.

Det er ikke nødvendigvis, fordi Bale slet ikke gider at spille fodbold mere, men den eneste klub i verden, der vil og kan matche hans lønkrav er kinesisk, mens han selv kun vil spille i Premier League.

31-årige Gareth Bale har først kontraktudløb i Real Madrid i sommeren 2022.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED