AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
16:07:2019 14:30
Bale-agent afviser bud fra Tottenham: Jeg kommenterer ikke på vrøvl

Jonathan Barnett lader til at afvise, at Tottenham har afgivet et bud på klubbens tidligere stjernespiller.


Gareth Bale er blevet sat i forbindelse med en retur til Tottenham, der angiveligt har budt 450 millioner kroner for at købe waliseren tilbage fra Real Madrid, men det har tilsyneladende ingen sandhed over sig.

I hvert fald fortæller kantspillerens agent, at han ikke ønsker at kommentere på en sådan omgang vrøvl.

- Jeg kommenterer ikke på vrøvl, lød det kontante melding fra Jonathan Barnett, da han blev spurgt ind til rygtet om et bud fra Tottenham.

Det er næppe nogen hemmelighed, at Gareth Bale hører til blandt de spillere, som Zinedine Zidane gerne ser forlade klubben, men waliseren er ifølge Goal godt tilfreds med at være i Spanien, hvor han befinder sig godt, og han tøver derfor med at få gennemført et klubskifte.

Han var i flere sæsoner en kæmpe profil for Tottenham, inden han i 2013 skiftede til Real Madrid for et transferbeløb på £85 millioner, der dengang var verdensrekord. Han har dog haft det anelse vanskeligt i de seneste par sæsoner i den spanske storklub, selvom han har været med til at vinde et hav af trofæer.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED