AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
14:06:2019 10:32
Bakayoko: Jeg har ikke noget valg - jeg skal tilbage til Chelsea

Tiemoue Bakayoko vender tilbage til Chelsea denne sommer, selvom han ikke umiddelbart er meget for det.


Tiemoue Bakayoko vender tilbage til Chelsea efter sit udlån for AC Milan, men han er ved ikke, hvad hans fremtid bringer.

Det er også usikkert, om Chelseas næste træner, formentligt Frank Lampard, har af planer for den franske midtbanespiller, som trådte i karakter for Milan i den forgangne sæson og viste gode takter.

I første omgang er Bakayoko tvunget til at vende tilbage til klubbens pre-season. Det er der ingen vej udenom, men han er ikke sikker på, at han trækker i Chelsea-trøjen næste sæson.

- Jeg har endnu tre år på min kontrakt, så jeg har intet andet valg end at vende tilbage, siger Bakayoko til L'Equipe.

- Hvad der sker efterfølgende, vedd jeg ikke, men jeg skal vende tilbage til Chelsea. Det er det eneste, jeg er sikker på.

Kunne han selv vælge, så ville franskmanden gerne vende tilbage til hjemlandet og repræsentere mestrene fra Paris Saint-Germain.

- Jeg ville gerne spille i Paris en dag. Det kan jeg ikke lyve om. Det ville være stort for mig og dem, som jeg elsker, for vi er ægte parisianere, siger Bakayoko.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED