Arsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
19:05:2022 22:18
Bænket Arsenal-talent forlader ikke klubben: "Vi er ikke bekymrede"

Trods ringe udsigter til spilletid, forlader han ikke klubben, forsikrer hans storebror.


Arsenals 22-årige midtbanespiller Albert Sambi Lokonga forlader ikke klubben til sommer trods ringe udsigter til spilletid.
 
Det fortæller hans bror i et interview med Daily Mail.
 
Før denne sæson skiftede Lokonga fra Anderlecht til Arsenal, og her er det blevet til 23 kampe i en sæson med varieret spilletid.
 
Den 22-årige midtbanespiller startede på banen i indledningen af sæsonen, men på det seneste er han i stigende grad blevet henvist til bænken.
 
Hans storebror, Paul-Jose M'Poku, fortæller dog, at den 22-årige har brug for tålmodighed.
 
- Vi er ikke bekymrede. Havde vi vidst, at han ville spille i 33 procent af kampene i sin første sæson med klubben, havde vi skrevet under på kontrakten med begge hænder, lyder det.
 
- Albert udvikler sig hver dag, især til træning, siger han videre.
 
M'Poku fortæller desuden, at en afsked med klubben så tidligt i løbet af kontrakten er udelukket.
 
- Det er helt ude af billedet. I hvert fald for ham. Han er godt integreret i både klub og by. Han er glad, selvom han håber at kunne spille mere i den kommende sæson, siger storebroren.
 
Lokonga har en kontrakt med Arsenal, der løber frem til sommeren 2026.

SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE