AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNottingham ForestSouthamptonTottenham HotspurWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
10:05:2020 19:29
BAD BOY-XI: Premier League-historiens hårdeste drenge

I dag tager vi et kig på nogle af Premier League-historiens hårdeste drenge. Nogen var underholdende, nogen spillede hårdt og nogen var bare ikke alt for kloge. Vi stiller grundet ulige antal af positioner op i en 2-4-4-formation.


Målmand - Vinnie Jones

Jones gjorde sig en respektabel karriere på midtbanen, men han spillede også engang en enkelt halvleg på mål imod Newcastle. Jones er kendt som Premier League-historiens mest svinske spiller, som der eksisterer et utal af vilde og ondsindede historier om fra hans fodboldkarriere - specielt fra sin tid i Wimbledon med 'The Crazy Gang".

Forsvar - John Terry

Han kunne gå til den på banen, og gjorde også rigtig meget godt, men den var oftest gal udenfor banen. Den mest kendte historie handler om at gøre en holdkammerats (Wayne Bridge red.) kæreste gravid, mens anklager om racisme samt fester før kamp også har været temaer omkring Englands tidligere "Captain Fantastic".

Forsvar - Ashley Cole

Cole var rigtig god og trak sjældent overskrifter udenfor banen, men indenfor kridtstregerne kunne han i den grad gå til den, hvilket ofte resulterede i nogle skæve tacklinger. 60 gule kort og tre røde i 385 Premier League-kampe blev det blandt andet til.

Høje midt - El-Hadji Diouf

Diouf er nærmest bad boy-begrebets synonym og huskes af denne ene grund alene stadig af mange Premier League-fans. En række udvisninger, tåbelige gule kort samt utallige kontroverser med holdkammerater, modspillere og sine klubber har gjort ham til en af de værste Bad Boys i Premier Leagues historie.

Central midt - Roy Keane 

Den barske irer var nøjagtig så hårdfør banen, som han i dag forsøger at fremstille sig selv på TV. 71 gule kort seks røde i 366 Premier League-optrædener er altså noget af en bedrift i sig selv.

Central midt - Joey Barton

I sin unge år var slagsmål udenfor banen Bartons kendetegn. Så blev det slagsmålene  banen han blev kendt for og senere hen kontroversielle interviews og Twitter-beefs. Under hele hans karriere blev han tildelt bunkevis af gule og røde kort.

Venstre midt - Lee Bowyer

Bowyer var mildest talt en kontant fodboldspiller. Englænderen indsamlede blandt andet over 100 advarsler og var en del af den famøse dobbelt udvisning med sin Newcastle-holdkammerat Kieron Dyer efter et internt slagsmål under en Premier League-kamp.

Angriber - Eric Cantona

Den franske troldmand lå gennem hele sin karriere på vippet mellem gal og genial, hvor alverdens kontroverser var forbundet med hans navn. For eksempel udøvede han et kung fu-spark mod en tilskuer.

Angriber - Duncan Ferguson

Han blev ofte refereret til som "The Gentle Giant". Den tidligere midlertidige Everton-træner var et monster oppe foran, der ofte kunne 'komme til' at lade sin fysiske spillestil løbe lidt løbsk. 36 gule kort og otte røde i 266 kampe er alligevel ikke lidt for en angriber.

Angriber - Nicolas Anelka

Den tidligere PL-topscorer var en spiller med kant. Det kunne dog godt gå over gevind, hvilket meget karakteriserende endte hans Premier League-karriere efter i West Brom at have fejret et mål med en antisemtisitisk jubelscene. I 2010 blev han sendt hjem fra Frankrigs VM-lejr efter at have kaldt sin træner "en søn af en l***r".

Angriber - Mario Balotelli

Det er tvivlsomt at vi nogensinde kommer til at se en, der bare minder om Balotelli igen. Vi husker alle hans 'jubelscener', historierne om kastede dartpile efter ungdomsspillere samt fyrværkeri-forårsagede brænde og ikke mindst dumme udvisninger og gentagende disciplinær-problemer i City. At han overhovedet har formået at få en fornuftig karriere giver jo nærmest ikke mening.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE