AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
15:06:2019 09:00
Avis: Willian nærmer sig ny Chelsea-kontrakt

Den brasilianske offensivspiller er angiveligt tæt på at forlænge med Chelsea.


Willian og Chelsea har flere gange drøftet muligheden for at forlænge brasilianerens kontrakt, der står til at udløbe om et års tid, men forhandlingerne er hver gang kørt fast på grund af uenighed om kontraktens længde. 

Brasilianeren har således ønsket en to-årig aftale, mens Chelsea i flere år har haft et princip om kun at tilbyde spillere over 30 år en ét-årig forlængelse. 

Det princip blev dog smadret for en måneds tid siden, da 32-årige David Luiz forlængede med to år, og ifølge The Sun er 30-årige Willian tæt på at få sit ønske opfyldt, da han nærmer sig en to-årig aftale. 

Chelsea har ellers i lang tid fastholdt deres princip om korte aftaler til ældre spillere, men klubbens transferkarantæne har midlertidigt fået dem til at skifte kurs. 

Willian skiftede til Chelsea i 2013 fra Anzhi. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED