Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Avis: VM-vinder enig med United - men et skifte er kompliceret

Af Emil Plovgaard
16.08.2023 Kl. 17:45
Selvom parterne er enige, ser det svært ud.

Benjamin Pavard spiller fortsat hos Bayerrn München.

Længe har franskmanden dog gjort det klart, at han ønsker et skifte væk fra den tyske storklub.

Et skifte er dog kompliceret som følge af, at en række af de emner, Bayern har jagtet, nu ikke længere kan lade sig gøre at hente til klubben.

 

Ifølge dagens udgave af Bild er den franske VM-vinder dog blevet enig med United om en aftale, og han er således klar til at rykke videre til Old Trafford.

Men manglende tilgange kan gøre, at en Pavard-transfer spoleres. Bundesliga-mandskabet har især været på udkig efter 33-årige Kyle Walker, som dog for nylig forlængede sin kontrakt med Manchester City.

Klubben fra Allianz Arena skulle dog være klar til at acceptere et bud på 374 millioner kroner på den 27-årige franskmand. Da han blot har et enkelt år tilbage af sin kontrakt med klubben, virker det til at være en heftig sum.

Pavard har ikke lagt skjul på, at han flirter med Manchester United. På Instagram har han tilkendegivet, at han synes godt om flere af United-stjernen Raphaël Varanes opslag.

Desuden har han også syntes godt om flere opslag fra Manchester Uniteds officielle Instagram-profil.

Det kræver samtidig et salg af Harry Maguire, hvis franskmanden skal til Old Trafford, og for nylig kollapsede den engelske landsholdsspillers skifte til West Ham.

Dermed synes en handel at være noget mere kompliceret end som så.


TOPHISTORIER LIGE NU

5. Premier League-klub overvejer at anmelde Chelsea – har brudt reglerne

Annonce