AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNottingham ForestSouthamptonTottenham HotspurWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
27:11:2021 14:26
Avis: United-stjerner irriteret over managerforløb

Flere spillere i Manchester United-truppen skulle være irriteret over klubbens manglende informationer i deres managerjagt.


Det skulle tage Manchester United en lille uges tid at finde en ny manager efter fyringen af Ole Gunnar Solskjær.

Beslutningen om at fyre nordmanden blev taget søndag, og i dag skulle det hele være på plads med Ralf Rangnick, der står til at blive midlertidig manager på Old Trafford.

Kontrakterne forventes at blive færdiggjort i denne weekend, skriver The Times.

Derudover melder den engelske avis, at flere af Manchester United-spillerne har været irriteret over forløbet med udpegelsen af den nye manager.

Ledelsen har efter sigende ikke informeret spillerne om, hvad der er sket i løbet af ugen, og hvem de ville ansætte i det ledige managersæde. 

Flere af spillerne savnede informationer - enten gennem deres WhatsApp-gruppe eller personligt, mens de har været på træningsanlægget. 

Papirarbejdet med Ralf Rangnick bliver ikke færdiggjort i tide til Chelsea-kampen, og derfor er det også Michael Carrick, der leder holdet.

Til gengæld vil tyskeren stå i spidsen i midtugekampen mod Arsenal.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE