Arsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
27:01:2022 23:10
Afgørelsens time: Disse tre managers er i spil til Everton-job

Tre managers overvejes hos Everton, skriver troværdig avis.


I alt tre managers har chancen for at imponere Everton-ledelsen, når der fredag afholdes de endelige jobsamtaler på Goodison Park.
 
Det skriver den velansete avis The Guardian.
 
Navene er Frank Lampard, Vitor Pereira og klubbens nuværende - midlertidige - manager, Duncan Ferguson.
 
Det bliver den sidste runde af jobsamtaler, inden der skal træffes en beslutning om, hvem der skal efterfølge Rafa Benitez, der blev fyret tidligere på måneden.
 
Lampard og Pereira har været til flere jobsamtaler med ledelsen, mens Ferguson bliver indkaldt for første gang - og angiveligt også overvejes i en permanent rolle.
 
På trods af, at flere fans har ønsket det, indgår fanfavoritten Wayne Rooney ikke iblandt Everton-ledelsens overvejelser.
 
Lampard, der blev fyret hos Chelsea for 12 måneder siden og fra da af har været arbejdsløs, menes at være favorit til jobbet, efter at visse Everton-tilhængere ikke bryder sig om Vitor Pereira.

SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE