AFC BournemouthArsenal FCBrighton & Hove AlbionBurnleyCardiff City FCChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCHuddersfield TownLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
12:03:2019 13:43
Avis: Tottenham-spillerne forventer nu at se Pochettino blive

Der er nu en stor tro hos spillerne i Tottenham på, at Mauricio Pochettino også vil stå i spidsen for klubben næste sæson.


Et af de varmeste trænernavne i Europa er uden tvivl Mauricio Pochettino. Selvom argentineren endnu ikke har vundet sølvtøj med hverken Espanyol, Southampton eller Tottenham har han været på blokken i nogle af Europas største klubber.

Det har måske med god grund fået spillerne i Tottenham til at frygte, at manageren ville være fortid i klubben til sommer, men det er der nu blevet lavet om på.

Det skriver den engelske avis, Daily Mail.

Mandag aften kunne Real Madrid præsentere Zinedine Zidane som ny træner i klubben på en kontrakt frem til sommeren 2022, og samtidig synes Ole Gunnar Solskjær at være på vej til at sikre sig en permanent kontrakt hos Manchester United.

De to klubber har efter sigende været på jagt efter Mauricio Pochettino, men da begge klubber nu lader til at være ude af billedet, er Tottenham-spillerne nu overbeviste om, at klubben har samme manager ved starten af næste sæson.

Hvis Tottenham skulle give slip på Mauricio Pochettino, vil det også blive en dyr omgang for en udefrakommende klub, idet argentineren er på kontrakt frem til 2023.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED