Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Avis: To kampe kan få Erik ten Hag fyret

Af Emil Plovgaard
01.04.2024 Kl. 18:14

Erik ten Hag er på ingen måde sikker i sit job hos Manchester United.

I weekenden spillede De Røde Djævle 1-1 med Brentford på Gtech Community Stadium, men det gæstende mandskab var rent faktisk heldige med bare at få point med fra kampen.

Weekendens resultater har villet det således, at Manchester United nu har 11 point op til Aston Villa på fjerdepladsen, mens der er otte point op til Tottenham på femtepladsen.

Begge placeringer kan vise sig vitale og med betydning for den kommende sæson, i og med, at femtepladsen potentielt kan være nok til Champions League-fodbold.

LÆS OGSÅ:

Christian Eriksen kan forlade United: På én betingelse

Brentford gjorde noget, United ikke har gjort i fem år

Driller United-spiller: En fan ville have min trøje

I et mere usandsynligt er sjettepladsen også gyldig udi kvalifikation til Champions League. Læs mere her.

Ifølge The Telegraph er lørdagens uafgjorte resultat mod Brentford én af to præstationer, som ikke har behaget klubbens nye minoritetsejer Sir Jim Ratcliffe.

Kampen mod Brentford og 2-1-nederlaget til Fulham på hjemmebane i februar er præstationer, hvor Ratcliffe og INEOS for alvor har fået noget at overveje.

Ratcliffe overtog formelt set ansvaret for fodboldanliggender i februar.

Kampene mod klubberne fra det vestlige London har sat store spørgsmålstegn ved, om Erik ten Hag nu også er den rette mand i spidsen for klubben fra Old Trafford.

Desværre – for Erik ten Hag – skal Manchester United møde endnu et hold fra det vestlige London, når man torsdag besøger Chelsea på Stamford Bridge.

Dernæst venter en hjemmekamp mod Liverpool søndag eftermiddag.

Annonce