AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLuton TownLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNottingham ForestSheffield UnitedTottenham HotspurWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
28:09:2022 17:24
Avis: Tidl. City-træner skal betale millionbøde efter skattesnyd

Han undlod at betale skat i tre år.


Den nuværende Real Betis-manager Manuel Pellegrini, der havde ansvaret for Manchester City i perioden fra 2013 til 2016 og senere hen for West Ham fra 2018 til 2019 er blevet dømt til at betale en bøde i England.

Således skriver avisen Daily Mail, at Pellegrini er blevet fundet skyldig i skatteunddragelse i perioden mellem 2014 og 2017, og derfor blev han af det britiske skatte- og toldvæsen udstyret med en bøde i millionklassen.

Ifølge avisen skal Pellegrini nu aflevere i alt 343.000 pund til den engelske stat. Det svarer til 2,8 millioner kroner.

Avisen skriver endvidere, at i alt 329 professionelle fodboldspillere er under mistanke for at have undveget skat. En afsløring, der kom frem i juli i år.

Den 69-årige manager stod i spidsen for de forsvarende engelske mestre i tre år, og i den første sæson lykkedes det ham at vinde Premier League.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE