AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNottingham ForestSouthamptonTottenham HotspurWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
02:08:2022 16:20
Avis: Stor VAR-ændring på vej i Premier League

Det sker efter et ønske om mere gennemsigtighed i beslutningerne.


Premier League planlægger en stor ændring i VAR for at forbedre gennemsigtigheden til fansene.
 
Således skriver The Times, at der arbejdes på, at det fremover vil være muligt at lytte til de samtaler, der har været mellem dommerne og VAR-officials i løbet af en kamp.
Det primære formål med ændringen er at hjælpe fansene til at forstå selve processen med VAR-beslutningerne.
 
- Der er en generel holdning til (at frigøre lyd, red.), at det er en god idé. Der er et ønske om at være mere åbne overfor fansene omkring dommernes beslutningstagen, men hvordan vi gør det præcist, skal vi have arbejdet på, siger administrerende direktør hos Premier League, Richard Masters.
 
Ændringen er allerede blevet prøvet af i USA's bedste række, MLS. Her kan en gennemgang af diskussionerne fra grønsværen høres i et lydformat på YouTube.
 
Howard Webb, der er tidligere dommer i Premier League, er i øjeblikket dommerchef i MLS, men det ventes, at han inden længe bliver ansat hos Premier League i en lignende rolle, og hvis det sker, skal han sandsynligvis hjælpe til med transformationen.
 
VAR-systemet blev indført i Premier League i 2019.

SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE