Avis: Premier League-manager nærmer sig fyring

Af Emil Plovgaard
04.01.2023 Kl. 08:08
En ny fyring er under opsejling i Premier League.

Evertons manager, Frank Lampard, er kommet i problemer efter klubbens store 1-4-nederlag til Brighton tirsdag aften.

Ifølge avisen The Telegraph kan klubben afgøre hans skæbne inden mødet med Manchester United i FA Cuppen.

Det store nederlag på 1-4 førte til, at holdet blev buhet ud af banen, og tilskuerne på Goodison Park sang ligeledes smædesange mod klubbens bestyrelse.

Everton reddede akkurat skindet i Premier League i sidste sæson, hvor Frank Lampard førte dem til overlevelse på næstsidste spilledag.

Everton har tabt de seneste syv ud af 10 kampe i Premier League, og Lampard har nu en dårligere sejrsrate end sine syv forgængere.

Nederlaget til Brighton tog for alvor fart på syv minutter i begyndelsen af anden halvleg, hvor det lykkedes gæsterne fra den engelske sydkyst at score hele tre gange ved mål af Evan Ferguson, Solly Marsch og Pascal Gross. I starten af opgøret havde Kaoru Mitoma sendt gæsterne foran.

Demarai Gray reducerede til 1-4 på et straffespark i dommerens tillægstid.

Everton rejser fredag til Manchester United, som de skal møde i tredje runde af FA Cuppen.