AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLuton TownLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNottingham ForestSheffield UnitedTottenham HotspurWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
30:05:2023 10:45
Avis: Pochettino kan først starte 1. juli - her er forklaringen

Argentineren blev mandag præsenteret som ny manager i Chelsea.


Mauricio Pochettino blev mandag præsenteret som ny Chelsea-manager.

Argentineren kan dog ikke tiltræde stillingen før 1. juli, og det skyldes hans tidligere kontrakt med Paris Saint-Germain, som han brød med for et års tid siden.

Det skriver London Evening Standard.

Den tidligere Tottenham-manager er dog allerede begyndt sit forarbejde, hvor han blandt andet har talt med flere spillere i truppen.

Iblandt hans topprioriteter er at forlænge kontrakten med N'Golo Kanté, der har kontraktudløb mod slutningen af sæsonen, samt Mason Mount, hvis kontrakt udløber om et år.

Pochettino vil ligeledes tale med Frank Lampard, der i foråret har ageret midlertidig manager for klubben samt de to sportsdirektører Laurence Stewart og Paul Winstanley.

Pochettino flyver ifølge London Evening Standard til den engelske hovedstad i morgen, onsdag, hvor han vil holde en række møder.

Han er angiveligt blevet ansat på en to-årig kontrakt med et års option. Til sammenligning blev Graham Potter ansat på en fem-årig kontrakt, men fyret efter seks måneder i spidsen for klubben.

Er du Premier League-ekspert? Tag quizzen om 2022/23-sæsonen her!


TOPHISTORIER LIGE NU

1. Roy Keane slagter United-stjerne: "Få ham væk!"

2. Færdig efter 12 år: "Han burde have forladt United for længe siden"

3. Nye meldinger: Messi har tilbud fra Premier League

4. Europæisk storklub vil hente Martin Ødegaard

5. Tak, men nej tak: Liverpool afviser bud

 

SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE