Arsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
23:01:2022 10:52
Avis: Pep Guardiola tilbudt landstrænerjob

Pep Guardiolas fremtid skorter ikke ligefrem på muligheder.


Pep Guardiola er blevet tilbudt muligheden for at overtage posten som Hollands landstræner, når hans kontrakt med Manchester City udløber.
 
Det skriver The Mirror.
 
51-årige Guardiola har kontrakt med The Cityzens frem til sommeren 2023, og Premier League-klubben håber selvsagt på, at man kan overbevise spanieren om at blive lidt endnu.
 
I øjeblikket trænes Holland af 70-årige Louis van Gaal, der for tredje gang står i spidsen, efter at Frank de Boer i sommer blev fyret som følge af en skuffende EM-slutrunde.
 
Van Gaal vendte dermed tilbage fra sin pension, og guidede på succesfuld vis Holland til VM i Qatar, men han ventes at trække sig efter slutrunden.
 
På det tidspunkt vil Guardiola have seks måneder tilbage af sin kontrakt med Manchester City.
 
The Mirror skriver, at det ikke ventes, at Guardiola nogensinde kan blive spansk landstræner, i og med, at han flere gange har luftet sin begejstring for katalansk selvstændighed.

SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE