AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
06:12:2018 15:01
Avis: Newcastle er enig med eftertragtet midtbanespiller

Newcastle har angiveligt fået en aftale på plads med Miguel Almirón og Atlanta United, men det er endnu usikkert, om handlen kan blive en realitet.


Atlanta United råder sjældent over spillere, som har kvalitet nok til at kunne gøre sig interessant for klubber i Premier League, men lige nu har MLS-klubben i hvert fald én spiller, som der bliver holdt øje med i de bedste engelske klubber.

Det er den 24-årige midtbanespiller fra Paraguay, Miguel Almirón.

Klubber som Arsenal, Tottenham og West Ham er blevet sat i forbindelse med den kreative midtbanespiller gennem de seneste måneder, men det lader til at være en helt fjerde Premier League-klub, som har formået at blive enig med Miguel Almirón om en aftale.

Ifølge Daily Mail har Newcastles rekrutteringschef, Steve Nickson, været i USA for at diskutere betingelserne i en eventuel handel med Atlanta United, og ifølge den engelske avis er det gået helt efter planen.

Newcastle er efter sigende enig med MLS-klubben om at leje Miguel Almirón i januar, hvorefter klubben kan købe ham for 126 millioner kroner til sommer.

Handlen kan dog blive kompliceret at gennemføre, at Rafael Benitez endnu ikke ved, om Mike Ashley vil godkende den, eller om diskussionerne om en overtagelse af Newcastle kan gøre det svært for klubben at hente nye spillere i det kommende transfervindue.

Én ting er dog sikkert; Miguel Almirón står helt i toppen af Rafael Benitez’ ønskeliste.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED