AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
11:03:2019 22:31
Avis: Manchester United optrapper interessen i Wan-Bissaka

Manchester United har angiveligt intensiveret deres interesse i Crystal Palaces eftertragtede højreback Aaron Wan-Bissaka.


Grundet en skadeskrise i Crystal Palaces forsvar i februar 2018 så Roy Hodgson sig nødsaget til at starte inde med Aaron Wan-Bissaka i en kamp mod Tottenham, og den engelske back har ikke set sig tilbage siden. 

21-årige Wan-Bissaka har kamp efter kamp præsteret på et stabilt niveau, og det har eftersigende fået transferalarmerne til at lyde rundt omkring i fodboldeuropa, hvor nogle har de største klubber holder øje med Palace-spilleren. 

Dortmund, Bayern München, Manchester City og Manchester United er blevet nævnt i flæng med Wan-Bissaka, men nu vil sidstnævnte angiveligt gøre mere ud af jagten. Det melder The Sun

The Red Devils anser Wan-Bissaka som den ideelle langtidsløsning på højrebackpladsen, og en kilde tæt på klubben bekræfter i forbindelse med publiceringen af historien, at United holder tæt øje med backtalentet. 

- Der var talentspejdere i Burnley og i Brighton for få uger siden. Det er få ud af mange gange siden december, fortæller kilden ifølge The Sun

- De kan virkelig lide, hvad de ser, og alle rapporterne om ham er fremragende. Han er klart en, de har på radaren. Valencia smutter til sommer, og Ashley Young bliver ældre. Diogo Dalot er god, men det er for tidligt med ham. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED