AFC BournemouthArsenal FCBrighton & Hove AlbionBurnleyCardiff City FCChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCHuddersfield TownLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
12:03:2019 14:20
Avis: Manchester United forlænger med midtbanespiller

Manchester United har aktiveret en etårig forlængelse i Andreas Pereiras kontrakt.


Brasilianske Andreas Pereira stod til at have kontraktudløb til sommer, men brasilianeren får nu mindst ét år mere i Manchester United, som har belønnet midtbanespilleren med en kontraktforlængelse.

London Evening Standard erfarer, at Manchester United har gjort brug af en option i den eksisterende aftale, og dermed får den 23-årige sydamerikaner et år mere til at overbevise den engelske storklub om, at han har en længere fremtid i Manchester.

Kontraktforlængelsen betyder nu også, at De Røde Djævle vil få en mulighed for at tjene penge på Andreas Pereira til sommer, hvis klubben modtager bud fra andre interesserede hold.

Siden 2012 har Andreas Pereira været i Manchester United, hvor han er blevet noteret for 27 førsteholdskampe – flere af dem på det seneste under Ole Gunnar Solskjærs ledelse.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED