AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
16:06:2019 16:17
Avis: Her er 10 bud på Paul Pogbas afløser

Manchester Evening News har forfattet en liste på ti midtbanespillere, som kan erstatte Paul Pogba i tilfælde af skifte.


Paul Pogba har søndag udtalt, at han ønsker nye udfordringer.

Det har nu fået avisen Manchester Evening News til at lave en liste på ti navne, som ville kunne fylde Paul Pogbas sko ud (se listen under videoen):

 

 

1: Youri Tielemans

Den 22-årige midtbanespiller har imponeret stort i Leicester under sit låneophold fra Monaco. Belgieren bidrog med både scoringer og dikterende spil under sit ophold, og Premier League-stilen synes at passe ham perfekt.

 

2. Wilfried Ndidi

Endnu en Leicester-spiller på listen. Ndidis direkte og aggressive spillestil kan blive en fryd for Uniteds midtbane. Den nigerianske midtbanespiller tager tit kontrollen over spiller, og han nyder interessen fra Manchester United.

 

3. Bruno Fernandes

Et navn, der går igen og igen - med god grund. Med 19 mål i 31 ligakampe kan Fernandes om nogen fylde Pogbas sko ud og være garant for både mål og målgivende afleveringer. Flere storklubber er dog ude efter Sporting-spilleren.

 

4. Tanguy Ndombele

Ndombeles styrke kom virkelig til udtryk i årets Champions League, hvor han med Lyon stod for meget boldbesiddende spil. Tottenham synes at føre kampen om at få Ndombeles underskrift, men intet er endnu på plads.

 

5. Christian Eriksen

Smutter Pogba til Real Madrid, ja, så er der ikke brug for danskeren i den spanske hovedstad. Til gengæld ville Manchester United elske at kunne bytte Pogba ud med Eriksen, der i forvejen kender Premier League ind og ud.

 

6. Adrien Rabiot

Den eneste gratis spiller på listen. Rabiot har været ude i kulden hos Paris Saint-Germain i et halvt år, men talentet er ikke til at komme udenom. At spilleren oven i købet er gratis, gør ikke Uniteds interesse mindre.

 

7. Donny van de Beek.

Sikke en sæson hollænderen har haft for Ajax. Han har spillet en stor rolle i Ajax' fremragende offensiv denne sæson, og han udelukker ikke at søge nye steder hen. United har allerede snøren ude efter den blonde midtbanespiller.

 

8. Idrissa Gueye

Gueye har længe været eftertragtet hos PSG, men med en fornem sæson hos Everton, kan en fortsat karriere i Premier League være aktuel for den 29-årige midtbanespiller. Der er stadig mere i vente fra Gueye, men ikke det åbenlyse valg.

 

9. Ivan Rakitic

31-årige Rakitic fra Barcelona har vundet alt, hvad der er værd at vinde. Med tilgangen af Frankie de Jong ser Rakitic' fremtid hos de spanske mestre pludselig ikke så sikker ud længere. Det kan Manchester United lukrere på.

 

10. Sean Longstaff

Han har kun spillet 11 kampe for Newcastle denne sæson, men talentet er ikke til at tage fejl af. Den 21-årige midtbane-motor vil være en signing for fremtiden, og selv Pep Guardiola har tidligere lovprist den unge Newcastle-spiller.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED