AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNottingham ForestSouthamptonTottenham HotspurWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
20:09:2022 09:52
Avis: Fem United-spillere skal bevise sig i landsholdspausen

Flere United-spillere kæmper for en plads på holdkortet.


Manchester United har reageret fornemt på en forfærdelig sæsonstart, der blev indledt med nederlag til Brentford og Brighton.

Siden da har De Røde Djævle vundet fire kampe i træk, og derfor skal der også meget til, før man rykker ved den nuværende startopstilling.

Ikke desto mindre har fem United-spillere chancen for at bevise sig over for Erik ten Hag i løbet af landsholdspausen, skriver Manchester Evening News.

Kampprogrammet bliver aldeles hektisk for Uniteds vedkommende i oktober, hvor der er hele ni kampe i kalenderen.

I midterforsvaret er det Raphaël Varane og Lisandro Martinez, som udgør makkerparret. Klubbens anfører, Harry Maguire, har således været bænket i store dele af indeværende sæson, mens svenske Victor Lindelöf også er blevet sat af holdet i modsætning til de foregående sæsoner. De to spillere tørner i landsholdspausen ud for deres respektive landshold, og her er der mulighed for at imponere.

En anden spiller, der også får chancen for at bevise sine evner er Fred. Udenfor banen er den 29-årige brasilianer en meget vellidt herre, men han er altså ikke længere en del af Ten Hags regelmæssige holdkort. I landsholdspausen skal Fred gøre sig fortjent til en plads i VM-truppen hos Brasilien og en fast plads i startopstillingen hos Manchester United.

Derudover er de to unge offensivspillere Facundo Pellistri og Anthony Elanga nævnt som spillere, der gerne skulle gøre sig bemærket.

Manchester United har ikke været i aktion i Premier League siden 4. september, hvor man vandt 3-1 over Arsenal. Det skyldes to udsatte kampe mod først Crystal Palace og sidenhen Leeds. Den næste kamp, der venter, spilles mod ærkerivalerne fra Manchester City på udebane 2. oktober.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE