Arsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
28:11:2021 19:03
Avis: Derfor er Ralf Rangnick ikke blevet United-manager endnu

Den 63-årige tysker Ralf Rangnick ventes præsenteres i løbet af ugen.


Forhandlingerne mellem parterne er for længst overstået, men formaliteterne er endnu ikke på plads, og det er det, vi venter på.

Ralf Rangnicks debut som manager for Manchester United er blevet forsinket.

Ifølge avisen Daily Mirror skyldes det, at der endnu ikke er kommet styr på tyskerens visa. En påstand, der bakkes op af det tyske nyhedsbureau SID.

Opholdet hos Manchester United kræver nemlig en arbejdstilladelse som følge af Brexit - hvor Storbritannien meldte sig ud af EU - og derfor er han ikke med for klubben i søndagens kamp mod Chelsea.

Der er ligeledes tvivl, om hvorvidt han kan nå at få papirerne i orden til torsdagens kamp i Premier League mod Arsenal.

Michael Carrick står søndag aften i spidsen for Manchester United for anden gang i karrieren, idet han også havde ansvaret i midtugens Champions League-kamp mod Villarreal.

63-årige Rangnick ventes at blive den midlertidige afløser for Ole Gunnar Solskjær, og den tidligere RB Leipzig-manager udstyres i første omgang med en seks måneder lang kontrakt.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE