AFC BournemouthArsenal FCBrighton & Hove AlbionBurnleyCardiff City FCChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCHuddersfield TownLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
14:01:2018 09:21
Avis: City vil snuppe Ligue 1-profil for næsen af PSG

Manchester City har angiveligt set sig lune på Nice-profilen Jean Michaël Seri, der også er på blokken i Paris SG.


Flere europæiske storklubber var i sommer på jagt efter Nices Jean Michaël Seri, der på et tidspunkt var tæt på at skifte til FC Barcelona. Skiftet faldt dog til jorden i sidste øjeblik, og det endte med, at Seri måtte blive i den franske klub. 

Midtbanespilleren har dog ikke lagt skjul på, at han gerne vil videre til en større klub, og ifølge den franske avis Le Parisien pønser Manchester City på at lokke ham væk fra Ligue 1. 

Ifølge avisen bad Pep Guardiola tidligere på ugen klubben om tage kontakt til Seris agent for at drøfte en mulig aftale.

The Citizens håber på, at de kan indgå en hurtig aftale med Seri og på den måde snuppe ham for næsen af Paris SG, der også har vist interesse. 

Seri vil angiveligt kun skifte til en klub, der spiller med i Champions League, og han er meget åben over for at spille i Premier League. Arsenal og Liverpool har tidligere haft følerne ude efter ham, men ifølge Le Parisien står kampen formentlig imellem City og PSG. 

Den ivorianske midtbanespiller har efter sigende en frikøbsklausul på små 300 mio. kr. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED