AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLuton TownLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNottingham ForestSheffield UnitedTottenham HotspurWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
14:12:2022 12:02
Avis: Chelsea klar til at betale for Dortmund-stjerne

Han kan ellers hentes gratis næste sommer.


Chelsea er klar til at betale i omegnen af 10 millioner euro for Borussia Dortmunds offensivspiller Youssoufa Moukoko.

Det svarer til 75 millioner kroner.

Det er den catalanske sportsavis Sport, der melder, at Chelsea er klar til at snuppe Moukoko lige for næsen af FC Barcelona, der ellers har følt sig ret sikre på Moukokos underskrift.

Moukoko kan ellers hentes gratis næste sommer ved kontraktudløb - hvis det ikke lykkes Dortmund at få ham overbevist om at blive inden da - men Chelsea vil altså allerede i næste måned gøre, hvad de kan for at tiltrække ham.

FC Barcelona skulle være bevidste om, at Moukoko er spændt over udsigten til et muligt skifte til Camp Nou, men problemet er, at man ikke kan garantere den unge Dortmund-komet fast spilletid.

Det er imidlertid noget, Chelsea vil forsøge at bruge til klubbens fordel.

Moukoko er tidligere blevet sat i forbindelse med både Liverpool og Manchester United, men de rygter er der siden blevet droslet ned for.

Deltag i vores adventskonkurrence om et par lækre høretelefoner fra B&O til en værdi af 3.749 kroner:

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Et opslag delt af PLBOLD.DK (@plbold)


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE