AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNottingham ForestSouthamptonTottenham HotspurWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
05:12:2022 00:34
Avis: Bundesliga-profil i 'lynskifte' til Manchester United

Tysk avis melder nu, at et skifte er under opsejling.


Yann Sommer er angiveligt på vej i et lynskifte til Premier League med Old Trafford som destination.

Det melder den tyske avis, BILD.

Ifølge avisen vil den schweiziske målmand, der vogter målet for Borussia Mönchengladbach, sandsynligvis skifte til Manchester United i januarvinduet, hvor han står til at blive Erik ten Hags nye førstemålmand.

Manchester United har efter sigende kontaktet Yann Sommer omkring et skifte inden for nærmeste fremtid, og det kan altså tyde på, at David De Gea ikke fortsætter i klubben.

Den spanske målmand har kontraktudløb næste sommer, men klubben har mulighed for at forlænge aftalen med yderligere et år. Han underskrev sin seneste kontraktforlængelse i 2019.

Ligesom David De Gea har Yann Sommer, der har været i Borussia Mönchengladbach siden 2014, kontraktudløb næste sommer.

Bundesliga-klubbens sportsdirektør, Roland Virkus, har senest erkendt, at der er chancer for, at Yann Sommer forlader klubben.

- Når han kommer tilbage efter VM og ferien, skal der træffes en beslutning. Chancerne for en kontraktforlængelse er 50/50, siger Roland Virkus til det schweiziske medie, 20 minuten.

Yann Sommer står noteret for over 300 kampe for Borussia Mönchengladbach.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE