AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
11:06:2019 16:37
Avis: Boxing Day-kampene vises ikke på dansk TV

Du skal ifølge en engelsk avis betale ekstra for at kunne se Boxing Day-kampene i den kommende sæson.


Torsdag bliver kampprogrammet til Premier League-sæsonen 2019/20 offentliggjort, men allerede nu ligger det angiveligt klart, at der bliver spillet 10 kampe den 26. december, der også kaldes Boxing Day.

Og alle de 10 kampe vil blive vist.

Det er dog hverken Sky Sports eller BT Sports, der har sikret sig rettighederne til de kampe i England, hvilket ellers har vist tilfældet i de seneste år. Derimod har Amazon til den kommende sæson sikret sig rettighederne til at streame 20 kampe, og de 10 af dem vil altså være Boxing Day-kampene.

Det skriver Daily Mirror.

Amazon har betalt £90 millioner for at sikre rettighederne til de 20 kampe, og der er indgået en treårig aftale.

I Danmark vil 6’eren fra næste sæson ikke længere vise Premier League-fodbold, og i stedet deles rettighederne mellem Viasat og Yousee. De to eksklusive rettighedshavere vil hver især vise 116 kampe.

Det betyder også, at der i alt er 148 Premier League-kampe, der ikke blive sendt i Danmark.

Ifølge Daily Mirror er der kun mulighed for at se Boxing Day-kampene, hvis man opretter en bruger på Amazon, hvilket koster 67 kroner om måneden. Det skal dog nævnes, at dette ikke gælder i Norden.

Premier League åbnede op for, at virksomheder som Amazon, Google og Facebook kunne byde på rettighederne til den kommende sæson, men det ønskede kun Amazon, der har en plan om at teste markedet for rettighederne til fodboldverdenen, inden der skal forhandles nye aftaler på plads i 2022.

Opdatering: Amazon har ikke købt rettighederne til Premier League-kampene i Norden.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED