Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Avis blev bandlyst af Manchester United: Nu svarer de igen

Af Emil Plovgaard
05.12.2023 Kl. 22:10

Lokalavisen Manchester Evening News var iblandt de i alt fire medier, som Manchester United valgte at bandlyse til tirsdagens pressemøde.

Tidligere på dagen udgav avisens journalist Samuel Luckhurst en klumme, hvor han ytrede sig om tingenes tilstand.

Og nu har avisen så også lagt en officiel linje til bandlysningen.

– Manchester United er en institution i Manchester. Det er et privilegium at dække dem minutiøst. Men vi er ikke på deres lønningsliste.

– Vores opgave er at afdække, hvad der sker i de organisationer og virksomheder, som berører vores læsere. Og det inkluderer vores store fodboldklubber.

– Vi publicerer ikke noget letkøbt, og alle vores historier er med kilder og faktatjekket. Vi har et ansvar overfor vores læsere, der sætter deres lid til, at vi afdækker, hvad vi ved og ser, skriver chefredaktør for avisen, Sarah Lester, i et skriv om situationen.

Helt konkret blev Manchester Evening News bandlyst fra pressemødet, fordi avisen havde publiceret en historie om, at spillerne i klubben så småt var ved at miste tilliden til Erik ten Hag.

Foruden Manchester Evening News, blev også ESPN, The Mirror og Sky Sports bandlyst fra Erik ten Hags pressemøde, der blev afholdt tirsdag.

Annonce