AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLuton TownLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNottingham ForestSheffield UnitedTottenham HotspurWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
27:01:2023 12:43
Avis: Bielsa kom med absurd forespørgsel til Everton

Marcelo Bielsa kom efter sigende med noget af en forespørgsmål i dialogen med Everton.


Everton ser ud til at ansætte Sean Dyche som erstatning for Frank Lampard, der fik sparket i mandags.

Marcelo Bielsa var en af topkandidater til managerposten, men parterne kunne ikke nå til enighed under deres forhandlinger, som efter sigende fandt sted i går.

Nu kan The Times berette, at der er en helt bestemt årsag til, at valget ikke faldt på argentineren.

Det er ikke nogen hemmelighed, at den 67-årige Marcelo Bielsa er person, der er stålsat på sine principper omkring spillestilen, og på mødet gjorde han det også klart, at han skulle bruge mindst syv uger på at få truppen til at tilpasse sig sit spillesystem og metoder.

Af den grund ville det blive svært at stå i spidsen for førsteholdet med det samme. 

LÆS OGSÅ: Rygtebørsen: PL-profil afviser skifte til Chelsea

Derfor ville Marcelo Bielsa i stedet bringe otte personer ind i sin stab for at arbejde med U21-holdet samt akademiet frem til slutningen af sæsonen, hvorefter han skulle stå i spidsen for førsteholdet til 2023/24-sæsonen.

Det var naturligvis ikke i Evertons interesse, da de har brug for en, der kan gå direkte ind og lede førsteholdet - og det lader altså til at blive Sean Dyche.

LÆS OGSÅ: Arsenal har afgivet kæmpe bud på Caicedo

LÆS OGSÅ: 27. sæsonsigning: Nottingham Forest forhandler med PSG


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE