AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
13:06:2019 16:13
Avis: Aston Villa byder 118 millioner på engelsk midtbanespiller

I løbet af den næste tid kan Leeds forvente at modtage et bud på Kalvin Phillips fra Aston Villa.


Aston Villa er godt i gang med at forberede sig til den kommende sæson i Premier League, idet Birmingham-klubben er aktiv på transfermarkedet.

Der er allerede lavet aftaler med Anwar El Ghazi, Jota og Kortney Hause, og senere i dag forventes Wesley at blive præsenteret som klubbens nye rekordindkøb, men det stopper ikke her.

Dean Smith er meget opsat på at forstærke den defensive midtbane efter at have taget afsked med både Mile Jedinak og Glenn Whelan, og ifølge the Telegraph har manageren kastet sin kærlighed på 23-årige Kalvin Phillips.

Den engelske avis rapporterer nu, at Aston Villa er ved at gøre et bud på 118 millioner kroner klar på midtbanespilleren, men det kan vise sig ikke at være tilfredsstillende for Leeds, hvor han har været en stor profil denne sæson.

Traditionsklubben, der akkurat missede oprykningen til Premier League, er klar til at forlange helt op til 168 millioner kroner for englænderen, som er blevet overvåget af Aston Villa gennem længere tid.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED